NOTIS SRIM ARAHAN MENDAPATKAN & MEMATUHI CUTI KUARANTIN BAGI ANAK-ANAK YANG DIJANGKITI PENYAKIT BERJANGKIT – HFMD

Natural Senarai harga buku dan keperluan pelajar 2019 boleh didapati di pautan Kedai Sekolah di bawah
KOLEKSI GAMBAR IHYA RAMADHAN DAN SAMBUTAN HARI GURU
May 21, 2018
Sekitar kemeriahan sambutan bulan kemerdekaan Sekolah Rendah Imtiyaz
August 15, 2018

Assalamualaikum,Makluman kepada semua Ibu bapa SRIM yang dikasihi. Pihak sekolah pada hari ini dalam langkah mencengah daripada penularan penyakit berjangkit HFMD.

Justeru itu, jika sekiranya anak-anak tuan puan didapati menghidapi penyakit tersebut, perlulah tuan puan mendapatkan rawatan dan cuti kuarantin daripada mana-mana pegawai perubatan kerajaan atau swasta dan mematuhi cuti tersebut.

Sila maklumkan pada guru kelas masing-masing tempoh cuti kuarantin tersebut untuk makluman pihak sekolah.Semoga kita semua dilindungi daripada penyakit berbahaya.

Harap maklum.

Terima kasih.